Dolce Caramel Chocolate Pistachio Dragee 80 g 1 piece
18-22 derece arasında kuru ve düşük nemli ortamlarda saklayınız. Doğrudan güneş ışığına ve ısı kaynaklarına yakın bulundurmayınız. Ani sıcaklık değişikliklerine uğratmayınız. Kokusuz ortamda bulundurunuz.Patiswiss’in beyaz çikolatalarının karamelize edilmesi, biraz tereyağ ile muhteşem bisküvimsi karamelize tadına ulaşması ve bu tadın antep fıstığı ile birleşerek tamamen el yapımı yapılan Dolce Karamel Çikolatalı Antep Fıstığı Drajeleri
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.